piatok, februára 17, 2006

Cap záhradníkom

Neuč vtáka lietať a naopak - nenúť hokejistu písať. Ja tých chlapov fakt "žerem", úprimne...ale sú veci, ktoré by robiť možno nemali. Alebo mali?
Zedníkov denníček mi spôsobil naozaj radosť. Nedalo sa nepodeliť.

17 komentárov:

O 17 februára, 2006 21:20 , Anonymous Anonymný povedal(a)...

elka,
v čom délo? málo intelektuálne? a ktože je tu za blbca?
odpoveďou na poslednú otázku si nie som až taký istý... ;-)

 
O 17 februára, 2006 22:15 , Anonymous Anonymný povedal(a)...

ale ved mne sa to pacilo...take ako list mame zo skoly v prirode

 
O 18 februára, 2006 00:39 , Anonymous Anonymný povedal(a)...

elka,
sorry, ak uvážim rozsah a typického adresáta Zedníkovho ‘denníčka’, potom mi štýl a la list mame zo školy v prírode pripadá viac namieste než prejavy intelektuálnej nadradenosti... u hogofoga plus pre Zedníka a mínus pre elku ;-)

 
O 18 februára, 2006 09:20 , Anonymous Anonymný povedal(a)...

ok, mas pravo na nazor. rovnako ako ja...len si myslim, ze ak by rovnako naformulovany text napisala rosnicka z markizy, tak by sa vsetci smiali, ze co "blondina - sliepka" napisala. a nie som az natolko intelektualne nadradena, aby som podcenovala tyickeho adresata zednikovho dennicka

 
O 18 februára, 2006 10:40 , Anonymous Anonymný povedal(a)...

elka,
fajn že mi priznávaš právo na názor a ver neupieram ho ani ja tebe :-) úroveň Zedníkovho článku istotne nie je zásadný problém, no táto nevinná polemika otvára čosi, čo na tvojom blogu a blogoch jemu podobných ako určitý problém pociťujem
spočiatku som myslel že ide o náhodnú zhodu okolností, no vyklubal sa z toho zaujímavý jav: na niektorých blogoch býva diskusia lepšia než diskutovaný text, tu je to presne a systematicky naopak...
elka, tvoje postrehy, úvahy a osobné výpovede sú obvykle dobré až výborné no väčšina príspevkov do diskusie je skoro o ničom ak len za prínos nebudem pokladať podbízivé pochvaly či kvázi-vtipné glosy (často off-topic). vlastne sa tu málokedy dá hovoriť o diskusii v pravom slova zmysle.
čím sa to dá vysvetliť? vyhovuje ti to takto? alebo ti ide práve o toto?
priznám sa, mám s tým mentálny problém a lehce ma to ruší. dúfam že môj ‘problém‘ nevyriešiš štandardným odporučením ‚hľadaj si iného blogera‘ ;-) predosielam že také odporúčanie pustím jedným uchom dnu a druhým von :-)))

 
O 18 februára, 2006 17:58 , Anonymous Anonymný povedal(a)...

..aby som pomohol 'plodnej' diskusii...mne to tiez neprislo nejake smiesne, divne, v podstate som to nepochopil, aj ked som sa pousmial (ale to ja vzdy), v tomto pripade nad tym, ako vie len zena vnimat 'hocico'...proste trosku inak. V mojom meritku, hogo - plus za nazor (ten sa neberie), na hrane s minusom za poznamky (nie uplne jasne, ci sranda, ci nie) a minus za diskusiu veducu uplne inde, ako clanok (off topic, ako je moderne na blog diskusiach) , elka - neutral za clanok, diskusiu. Pekny vikend vsetkym (dnes vyhrame 5:4;o)

 
O 20 februára, 2006 09:15 , Anonymous Anonymný povedal(a)...

branko,
diskusia vedie inde len zdanlivo.
poviem na rovinu, nesúhlasím s tebou, že otázka, či elka v comments chce mať súhlasné dýchánky (v takom prípade budem mostly držať klapačku) alebo či tu je aj priestor na polemiku, je off-topic... ;-)
elka a branko,
priznávam, že sa necítim vo svojej koži na blogoch, kde sa treba prezuť do papučiek a len tíško a zbožne čítať opusy blogera ;-) no na druhé straně hogofogo v blogosféře narazil na mnoho blogerů, kteří diskusní rváče jako on nemilují :-))) a raději píší pro přitakávající fan kluby ;-)
z výše uvedených důvodů si hogofogo chce jednou provždy udělat jasno, o jaký blog se jedná zde :-) a i když nevěříte, vymezená pravidla bude většinou ctít a dodržovat ;-)

 
O 20 februára, 2006 10:02 , Anonymous Anonymný povedal(a)...

hogofogo, jednu z predchadzajucich diskusii s tebou som stiahla preto, lebo sa mi nepacilo, kam sa vyvijala, nie preto, ze by som nezniesla kritiku. na tu som zvyknuta dost. niektore blogy su v principe diskutabilne, ine menej. kazdy ma pravo vyjadrit svoj nazor,nech je akykolvek. ja si proste len myslim, ze vacsina citatelov napise komentar, ked ma chut a ma pocit, ze chce k tomu nieco povedat. je to kazdeho osobna vec. mam pocit, ze ty niekedy komentujes len preto, aby si komentoval. ze je to taka tvoja zaluba. co tiez mimochodom beriem. len by som to vsetko nedramatizovala.

 
O 20 februára, 2006 12:25 , Anonymous Anonymný povedal(a)...

last but not least: prečo by aj návštevníci blogov nemohli byť grafomani? blogujem aby som blogoval komentujem aby som komentoval what’s the difference? z hľadiska miery vplyvu na hrdzavenie zemskej osi či tak či úplne naopak sú to ekvivalentné typy správania ;-)
alebo z iného konca: nech robím čo robím robím to preto aby som získal pozornosť a aké-také uznanie... vy nie? :-)))

 
O 20 februára, 2006 14:38 , Anonymous Anonymný povedal(a)...

hogo,
ja teda neviem, mne to pride, ze sa bavis sam so sebou (mi pride off topic, ked sa pytas blogera, aky blog to tu pise a ake diskusie ocakava, chce/nechce;o)...ok, takto, nejdem sa starat, nie je to moj blog a je mi to v podsate fuk, cago belo silenci! ;o)

 
O 20 februára, 2006 18:54 , Anonymous Anonymný povedal(a)...

branko, při vší úctě, napříště si prosím nejdřív rozmysli co vlastně chceš a až pak konej, schíza prej škodí zdraví.
ak sa do niečoho nejdeš starať lebo je ti to v podstate fuk, tak sa nestaraj a nič nepíš.
a keď už sa zastarieš a napíšeš, tak si prosím za svojimi slovami stoj ako sa na poriadneho chlapa patrí.
napísal si, jedno ti to teda nebolo, a hogo ti ako dobre vychovaný nespratník odpovedá: ak hogo vstúpi do neznámeho priestoru a z ničoho nie je jasné, či sa tam fajčí alebo nie a on si straaašne chce zapáliť cígu, tak sa spýta majiteľa priestoru, aké sú u neho pravidlá a od náhodných okolosedících cizinců hogo očekáva, že v té chvíli budou laskavě držet klapačku. pohopil jsi to moudro, cizinče? ;)
PS
branko, kápni božskou a prozraď prosím jak jsi vykoumal, že hogo měl na mysli především tebe, když psal o podbízivých pochvalách a kvázi-vtipných glosách?
PPS
branko, prípadné sťažnosti na hoga adresuj prosím elke, odvolávam sa na jej dobrozdanie že kazdy ma pravo vyjadrit svoj nazor, nech je akykolvek (verím že na rozdiel od teba elka nebude strečkovať a za svojím názorom si bude stáť ;-))

 
O 20 februára, 2006 20:25 , Anonymous Anonymný povedal(a)...

heh, srandista...hogo, tak ako ty, aj ja si robim svoje vlastne pravidla, neviem preco mi ty do nich zasahujes?;o) (napr. stojim si za cim chcem a pisem si co chcem:o) (dufam, ze uz je jasne, ci sa staram, ci nie)

 
O 20 februára, 2006 21:05 , Anonymous Anonymný povedal(a)...

branko, takhle se mě opravdu zamlouváš :ox velice si cením tvůj konstruktivní postoj ;o) a přeji ti hezký večer :o)

 
O 20 februára, 2006 21:11 , Anonymous Anonymný povedal(a)...

elka,
chválabohu hogo tu nie je jediný s vážnym problémom ;-)
holt hogofogo rád vyhledává dobrou společnost... :-)

 
O 22 februára, 2006 14:53 , Blogger Pecosita povedal(a)...

mne sa ten clanok zda tiez divny, nezrozumitelny a popravde dost nevhodny, budem teda tiez obvinena z intelektualnej nadradenosti?
a z coho budem obvinena, ak napisem, ze ak niekto sam o sebe pise v tretej osobe, tak mi to pride ako hranie sa na zaujimaveho, a v podstate to pre mna symbolizuje akesi odosobnenie sa od toho, co jeho ruka natukala do klavesnice...ved ja nic, to hogo? nabadas k statiu si za slovom a sam sa tvaris, ako keby si ty nebol ty, resp, ako keby hogo nebol hogo. jasne jasne, asi ide len o ozvlastnenie textu, mne sa to vsak nepaci.

 
O 22 februára, 2006 17:01 , Blogger elka povedal(a)...

a este tie zaujimave prechody z jazyka do jazyka....zaujimavy fenomen...

ale o inom, hogo fogo, podla mna ulohu diskusii na blogu dost precenujes. ono to bude nejako takto: http://pocitace.sme.sk/clanok.asp?rub=pocit_spravy&cl=2601631

 
O 22 februára, 2006 18:55 , Anonymous Anonymný povedal(a)...

elka, branko a Pecosita,
hogofogo vám děkuje za účast a spolupráci na zkoušce místního rozhlasu a omlouvá se ;-)))
sorry for inconvenience, provocation and insults ;-)

 

Zverejnenie komentára

Prihlásiť na odber Zverejniť komentáre [Atom]

<< Domov